Magyarország legkedveltebb regionális partyportálja  
  Home Partyinfó Fotók Letöltések Fórum
 
speedy 30 louis vuit: The Original Women louis Vuitton Sale|Authentic Women louis Vuitton Sale|Cheap Louis Vuitton Handbags Factory Outlet Online Sales autumn/winter 2021 ready-to-wear collection and Fornasetti have collab | real retro jordans f: The two dunked together. As Humphrey Ho, Managing Partner of Hylink Digital Solutions USA explains: "For Dior, this collaboration aims to remain relevant in the new streetwear-obsessed fashion world | louis vuitton modele: Louis Vuitton button bags are changeable and hundreds of thousands. FILA and LANVIN are co-branded?It is Japanese and American clothing, Louis Vuitton's freshest Maralle handbags, Louis Vuitton has l | air jordan ix johnny: As a result, 5 million people signed up for the coveted kick on a first-come, first-served basis. In China, a separate online experience was held on WeChat. Resale prices skyrocketed when many expecte | magasin louis vuitto: Do Louis Vuitton bags ever go on sale?Louis Vuitton Neverfull, Louis Vuitton Speedy, Louis Vuitton Handbags, Replica Handbags, Cheap Handbags, Vuitton Bag, Outlet Store, Monogram Canvas, Louis Vuitton | cheap jordan blue re: Air Jordan 1 Low OG "Mystic Navy" Why Jordan designed the 13th generation signature shoes for Paul but it is not available in the market? The reason is intriguing! J Balvin x Air Jordan II on the fe | louis vuitton bags u: The origin of the perfume released this time is "IMAGINATION", inspired by its inherent infinite possibilities, created by environmental perfumer perfume master Jacques Cavalier Belletrud (Jacques C |
 
  Legnépszerűbb képeink:  
   
   
 
 
 
  2009-08-29 :: SYMA csarnok
T-Mobile Bónusz
 
  2009-08-20 :: M47 Disco
The Advent
 
  2009-08-14 :: Dance Tuning Disco
Nugeneration Festival
 
  2009-08-02 :: Zala Camping
Minimal alkotótábor
 
  2009-07-24 :: Dance Tuning Disco
Kecel - DTD Fesztivál
 
  2009-07-24 :: M47 Disco
DJ Link
 
  2009-05-16 :: Papp László Budapest Sportaréna
Sensation White
 
  2009-04-11 :: SYMA csarnok
Hyperspace
 

 
 
   
 
   
 
 
 


 

 
 
Téma: Eldorádós Chatszoba
 
  brian 2005-02-07 20:43:24  
  Engem az foglalkoztat, kinek hogy tetszik a felújított cuccos??? Várom a véleményeket...  
 
  styg 2005-02-07 19:50:15  
  Hello mindenkinek. Szerintem az eldo csak akkor jó ha nagy party van. Szerintem az eldoba eljöhetne igazán Dj FireFox. Szerintetek?  
 
  NoLF 2005-01-29 13:02:38  
  to exit: erdekes dolgok ezek a hangositasi kerdesek:) majd bemegyek hozzad meghallgatni a kangoot :))))  
 
  tigerr 2005-01-23 16:45:57  
  Végigolvastam a topic hozzászólásait :( Elgondolkodtam, hogy egy étteremben ülve bizonyos tagok odamennének-e a szomszédos asztalnál ülő vendég levesébe köpni, ha az az ő ízlésüknek nem felel meg...  
 
  djexit 2005-01-17 07:40:08  
  Szóval hidd el, hogy egy jobb rendszer azért sokkal többe kerül! (A jelenlegi is meghaladja a 1,5 millát!) Ugyanis hát az új digitvégfokok (digam), egy jó rendszerproci sem olcsó mulatság, illetve hát magák a falak sem kerülnek kevés pénzbe! De mostmár megvan az új hang- és fénytechnika, aminek a típusai egyenlőre nem publikusak. Sokkal jobb lesz, mint a régi, ezt én garantálom neked, mivel hallottam már ilyen rendszert szólni! (Igaz zárójelben megjegyzem azért a vezetőség is úgy volt vele, hogy minek bántani, ami megy. Mivel te észreveszed, illetve rajtad kívül még 10-15 ember, de a többit sajnos(!!!) nem érdekli, így úgyis elmennek bulizni! Hát ezt a vezetőség is tudta és hát addig tolták, míg lehet egy picit. Persze nem csőlátásúak, ezért is lesz most átalakítás!) Üdv!  
 
  djexit 2005-01-17 07:29:21  
  Látom mennek a nagy osztások! :) Sunlight: Tudjuk hogy a klubnak nem a legjobb a hangrendszere, de nem igaz, hogy ugyanaz, mint régen. Ugyanis a hangszórók cserléve lettek többször is! Anno reflexek voltak, majd Beyma-kat kaptak, és most pedig a mélyekben Electro-Voice-ok vannak a középmagasokba pedig RCF és ilyen márkájú driver is! Kicsit amúgy elszámoltad magad. 1,5 millából megnézném milyen technikát raknál össze. Ha mondjuk jobbat veszünk, mondjuk egy Outline-t. A kis Kanguroo rendszer is 2 millát kóstál. Pedig az csak 2 középmagas és 2 mély. És hát nem is a leghangosabb rendszer. Ez még mindig negyed annyit szól, mint a mostani. folyt. köv.  
 
  sayain 2005-01-14 16:55:30  
  Én sem gondolom, hogy az lenne a fő ok, gondolok én még mást is, csak sajnos lekéstem azt, hogy időben feltévedjek ide az oldalra, mert mire észrevettem, mi is itt a téma, addigra a gondolataim nagy részét már leírták. Ha nincs pénze az embernek, nem tud discoba menni és ott sokat költeni, tehát nincs túl nagy bevétel... Ezt én így gondolom. Mindegy, nem szándékoztam különösebben sokat hozzáfűzni a témához. Még annyit, hogy nem tudom, miért kellene lenézni az embert, aki discoba megy és leül a faszékre. Nem vihet magával bőrfotelt... Ha a discoban az van, akkor arra kell leülni. A fémszék hideg, a párnázottat 3 óra alatt szétcincálják. Bár mondjuk lehetne több kuka... Az kellene. É.  
 
  WadM 2005-01-13 00:10:12  
  sayain: "Szóval sztem ez nem a megye helyzetétől függ csak! Persze attól is." Hogy magamat idézzem. De nem nagy mértékben, nemhiszem ez lenne a fő ok.  
 
  sayain 2005-01-10 19:26:27  
  Sunlight nem akar senki megverni! WadM nem mondtam, hogy csak ez az ok. Idézem magam: "Én még annyit fűznék hozzá..." É.  
 
  brian 2005-01-10 19:22:36  
  "Meg azt sem értem minek eröltetik ezt a hard technos sz@rt,ennél még akármelyik thunderdome szám is igényesebb..." -ITT :))))))) Na én elmondtam az álláspontom kultúráltan. Továbbiakban kérek mindenkit így tegyen, ha kíván hozzászólni. Üdv.  
 
  sunlight 2005-01-10 18:54:55  
  ja igen thomy örülök ,h felidegesíthettelek!! Pont az ilyeneket *******,mint TE!  
 
  sunlight 2005-01-10 18:54:02  
  l  
 
  sunlight 2005-01-10 18:52:17  
  Azt meg nem tudom hol írtam ,h bajom van a techno-va?  
 
  sunlight 2005-01-10 18:48:58  
  Kb. 6 éve ugyanaz a hangtechnika van :-DDD (vagy inkább mióta a klubb megnyitott,mondjuk a legelején még jól is szólt) Ne röhögtessetek már,h ennyi ideig kellet spórólin!!!Pffff!! Gondoljatok már bele!!! Mennyi pénz jön akármelyik klubbnak a piából?!?Általában több mint a belépőből.... Plussz még minden party alkalmával lazán félre lehetne rakni 200 rugót(de ennél sokkal többet is),1,5 millából meg fasza hangcuccot lehetne telepíteni oda!! Thomy :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD De egyébként leszarom ezt az egészet,nagyon sok hülyeséget írtok,de majd úgyis rájöttök... Kíváncsi leszek az új ELdorádóra... Majd ott találkozunk,aztán jól megverhettek :-DDDD  
 
  WadM 2005-01-10 17:23:01  
  sayain: Nem biztos, hogy attól függ egy egy hely minősége, hogy az adott megye milyen helyzetben van. Hajdú megye is benne van hátulról a top 5-ben, és Sáránd azért nem semmi. Bács megye szintén nem egy Mnte Carlo de a megye déli részén, ráadásul az a legcsóróbb rész, milyen klubok vannak! (Alcatraz, DTD, Mélykút). Szóval sztem ez nem a megye helyzetétől függ csak! Persze attól is. Mindössze ehhez egy tőkerős vállalkozó nevezhetjük maffiozonak/pénzsikkasztónak/olajszőkítőnek kell aki lát benne fantáziát, vagy ott mossa át a lét. Lásd pl debreceni focicsapat, illetev Stadler. Vagy csabai sportcsarnok esete egy bizonyos V.Z. úr által. Ő is a pénzét mondjuk nem egy lovardába fektette volna...  
 
  sayain 2005-01-10 14:35:58  
  Ott a "megyébtől"-ből szedjetek ki gondolatban egy B-t... É.  
 
  sayain 2005-01-10 14:33:11  
  Én még annyit fűznék hozzá a témához, hogy amint azt mindannyian tudjuk, Békés megye sajnálatosan az ország 3 legszegényebb megyéi közé tartozik Szabolcs és Borsod mellett. Ahol kereslet lenne, csak anyagi háttér nincs a fejlesztésre, azt ott csak úgy lehet megvalósítani, ahogy egy fiatal, átlagos jövedelemmel rendelkező házaspár lakást vásárol. A szülőknél laknak és gyűjtögetnek, vagy kölcsönt vesznek fel és fizetik életük végéig a részleteket. Békés megye az ország többi részéhez képest némi hátrányban van, és hiába mondja nekem bárki is, hogy ez a disco-kat nem érinti, nem fogom elhinni, mert a tények magukért beszélnek. Miért várná el bárki is egy országos viszonylatban szegény megyébtől, hogy az országos igényeknek megfelelő discoja legyen. A fiatal házaspár sem költözik egyből villába. Így gondolom én. Disco ügyben elég csak szétnézni az orszég nem említett megyéiben... É.  
 
  brian 2005-01-10 10:09:34  
  sunlight: amit írsz alapjában véve valahol valós. Csak nem működik. Gondolj bele kicsit for-profit gondolkodással, mint szervező, vagy club tulaj. Ebben a városban, megyében él tegyük fel 2000 fiatal. Ebből 1500 aki elektronikus zenét kedvelő. Ebből 1000 16-18 közötti. Aki még nem az a "lenyugodott fajta". Ők még a pörgést, a hard style-t igénylik. Ahogy Te fogalmaztál Rush fun-ok. Lehet ezt bírálni, csak nem érdemes. Azért mert én nem szeretem a főzeléket, más még szeretheti. Igaz én sosem fogom megérteni mi benne a finom, de nem ítélem el a másikat érte. Ha én nem szeretem, nem eszem. Valahogy így van ez a zenével is. Namost gondolj bele. Marad neked 500 főd, aki értékeli esetleg a más stílusú zenét. Ebből minden partyra mindíg 500 fő nem jön el. Már csak anyagiak miatt sem. Tehát 2-300 embernek szerveznél bulit. Belegondoltál? Így szervező/tulaj fejjel? Most mond el, neked megérné? Mert nekem tuti nem. A technika lassú fejlődésének oka pedig szintén ide vezethető. Azért azt senki nem mondhatja, hogy drága a club. Egy Bachto Sárándon 3 rongy körül mozog. Itt fele. Így is kell csinálni, mert így van csak közönség. Namost, mivel kisebb a bevétel, nyílván lassabban jön össze a fejlesztésre. Amikor összejön, akkor viszont nem sóherek megcsinálni. Lásd most is. Tudja a vezetőség is a hibákat, és én úgy gondolom okosan is orvosolja. Lassan, ahogyan a keret engedi. Úgy, hogy ezt ne a közönség érezze a pénztárcáján. Én azt javaslom mindenkinek, akinek eddig nem kedvező váleménye volt a clubrol, hogy az alakítás után tekintse meg. Érdemes lesz. Nem garantálom, hogy tetszeni fog, de adjuk meg az esélyt. Ne legyünk előítéletekkel. Az csak a makacs, és túl büszke emberek eszköze. A vélemény nyílvánítás formájával kapcsolatosan pedig megkérnélek, hogy a ledegradáló kifejezéseket mellőzd, ha lehetséges. Ne egymást szidjuk, ne a clubot, hanem ha lehet a vélemények mellett, vagy ellen érveljünk. Mindezt persze megfelelő formában. Azt hiszem neked is az a célod, hogy megváltztasd az emberek véleményét a Tied mintájára. Nem hiszem, hogy azzal, ha valakit vérig sértessz, ezt elérnéd. A regényért meg külön elnézést! :) Csak emellett rövidebben nem tudtam érvelni. :))  
 
  Thomy 2005-01-10 02:36:27  
  Szeretnék elnézést kérni utólag mindenkitől, mert belegondolva 1 kicsit indulatos voltam. Még1szer sorry!! Thomy  
 
  Thomy 2005-01-10 02:16:32  
  Hy ALL!! 2 sunlight: Nos a nagy arcod mind hiába... Ha legalább 1 kicsit reálisabban néznéd a világot, & fel is tudnád fogni, ami látom nem megy, talán majd akkor!! Először is: Mivel ennyire volt eddig keret a helynek, ezt kellett szeretni. Másodszor (tovább nem számolom): Azért van most zárva a club, mert yobb hang- & fénytechnikát dobnak össze, & hangszigetelik. Már amennyire lehet. Mivel nincs is olyan drága belépő, ezért nem is volt olyan gyors a technikai fejlesztés. De sztem szívesen elfogadnak adományokat!! Az + tényleg sértés volt, hogy drogosoknak minősíted az odajáró embereket, mert én sem, & még sokan mások sem vagyunk azok!! Sokan + nem tehetik + anyagi okokból, hogy különböző országos hírű clubokba & rendezvényekre eljussanak, de finanszíroz6sz Nekik 1 országos turnét februárban, mert nem lesz partykban szegény ez a hónap sem, & biztos sokan elmennek Veled!! Én már az országban rengeteg helyen +fordultam. Vannak olyan helyek, ahol irigykednének az Eldo-ra, de az is tény, hogy nem ér 1-2 club nyomába az Eldy. Szal sztem középkategória, ami ide lehet, hogy pont elég is. Aki + tovább akar lépni, annak el kell hagynia Békés megyét. De azok táborába is sokan tartoznak, akik ellátogattak már ide-oda. Lényeg itt a zene, techno szeretete is. Itt + nem csak gagyi külföldi vendég-dj-k teszik látogatásukat. A Thunderdome-ot + felejtsd már el, ne a múltban tapogatózz!! Ez, ami itt elhangzik a falakon beül, messze áll attól!! Csak tudod, ezt hallani is kell, nem úgy, mint 1es laikus füleknek, hogy "ez csak tucc-tucc"!! Attól Te + nem leszel királyabb gyerek, hogy freeE-t olvasol!! Vagy annak is csak a fórumait a neten?? 8/9 Ahhoz értelem is kéne, amiből nem ártana beszerezned 1 kicsit. Az is tény, hogy vannak nem oda illő emberek, dehát hol nincsenek?! Azt a bizonyos "TOLERANCIA" szót amúgy érted is, hogy mit jelent?? Hát most "röviden" ennyi. Engem is sikerült felidegesítened, de sztem ez érezhető is az írásomon... Na további szép estét!! Byez!! Thomy  
 
 
 

 
 
 


 
 
 
Töltsd ki az alábbi mezőket, s üzeneted máris megjelenik a Partyscan Üzenőfalon :)
   
 

Feladó (max 16 kar.) :

 

Üzenet (max 200 kar.):

 


© 2004-2009 PARTYSCAN ONLINE support@partyscan.net
 
website monitoring Az oldal 0.010617 másodperc alatt jött létre